Wie zijn wij?

De Valkatties is opgericht op 21 december 1978 en aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boulesbond (NJBB) .

De vereniging is ontstaan uit twee Nijmeegse jeu de boules verenigingen t.w. de Gelatties en het Valkhof en in december 1978 “fuseerden” deze 2 verenigingen tot de Valkatties. We zijn hiermee de oudste jeu de boules vereniging in onze regio/district.
De vereniging telt zo’n 75 leden in de leeftijd van 40 tot 80 jaar. De club bestaat uit dames (40%) en heren (60%).
Er wordt door de leden zowel in competitieverband als recreatief gespeeld.
Diverse leden bezoeken regelmatig toernooien in het land.

De wedstrijdcommissie van de Valkatties organiseert iedere eerste woensdag van de maand een toernooi dat toegankelijk is voor licentiehouders van de NJBB. Tevens organiseert zij op de dinsdagavonden interne competities en toernooitjes voor de eigen leden.

De activiteitencommissie van de Valkatties organiseert voor de eigen leden ieder jaar een aantal toernooien / dagen, waarbij gezelligheid voorop staat. Bijvoorbeeld een brunchtoernooi aan het begin van ieder jaar, een paastoernooi, een kersttoernooi en, een traditie, ons zwijnbaltoernooi.

Als u geïnteresseerd bent in deze mooie sport bent u van harte welkom op een van onze speeldagen/avonden. (zie voor tijden en contributies elders op deze website). Er zijn altijd boules voorhanden en een van de (bestuurs)leden zal u zeker op weg helpen.

De speeltijden zijn:

  • iedere dinsdag- en donderdagavond aanvang 19,30 uur tot 23.00 uur: de kantine/bar is geopend van ca 19.00 uur tot 22.30 uur.
  • zondag- en maandagmiddag van 13.30 uur tot ca. 16.30 uur

Zoekt u vertier voor de gehele familie, uw (personeel)vereniging of gezelligheidsclub:

Bent u op zoek naar een “uitje” voor een groep mensen van 20 á 30 personen, die kennis willen maken met petanque, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Er zijn mogelijkheden zowel op onze binnen- als buitenbanen.

Onder deskundige begeleiding kunt u twee á drie uur boulen onder het genot van een kopje koffie. (langere tijden zijn ook mogelijk) Na het boulen zijn er mogelijkheden voor een drankje, ook catering is mogelijk. (zie onderstaande foto’s)

Voor inlichtingen en prijsopgave kunt u contact opnemen met Linda Cordromp telefoon 0626229790 of per email: valkatties@live.nl

Variatie salade

Ook is het mogelijk de gehele hal voor een dagdeel te huren; hiervoor kunt u e-mailen naar
valkatties@live.nl

KADO TIP:

Wilt u een van uw kennissen, vrienden of familie een cadeau geven, denk dan eens aan onze cadeaubon.
Voor € 15,00 kunt u bij ons een bon kopen en kan de ontvanger 3 maanden bij ons komen spelen.
Daarna kan de keus gemaakt worden om wel of niet lid te worden.

Nijmeegse Jeu de Boulesvereniging